KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ενδιαφέρον της ING για Marfin Popular Bank .

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», φέρνει την ολλανδική ING να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Marfin Popular Bank, έναντι τιμήματος 2,2 ευρώ ανά μετοχή.

Η ING φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει κάποιους εκ των βασικών μετόχων της Marfin, χωρίς όμως να έχει συνομολογηθεί κάποια συμφωνία. Το θέμα αναμένεται να εξετασθεί σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Popular Bank.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο όμιλος της Marfin Popular Bank πέρασε τα πρόσφατα πανευρωπαϊκά stress tests, ενώ αναφέρεται πως διαθέτει δίκτυο 478 υποκαταστημάτων στην Κύπρο και την Ελλάδα και το 2009 κατέγραψε καθαρά κέρδη 173,9 εκατ. ευρώ.

Από τα αποτελέσματα του τεστ αντοχής πρόκυψε ένα πλεόνασμα ύψους 302 εκατ. ευρώ στα βασικά ίδια κεφάλαια της τράπεζας σε σύγκριση με το κατώτερο όριο ύψους 6%. Στο δε ακραίο σενάριο κινδύνου χώρας (sovereign risk) ο υπολογιζόμενος ενοποιημένος δείκτης βασικών ιδίων κεφαλαίων της Marfin Popular Bank διαμορφώνεται στο 7,1%.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών