KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ...Η διευθύντρια της Κτηματολόγιο ΑΕ, προσελήφθη, χωρίς πτυχίο,

Προσέλαβε διευθύντρια στην Κτηματολόγιο ΑΕ χωρίς πτυχίο

Η διευθύντρια της Κτηματολόγιο ΑΕ, M.Κ, προσελήφθη, χωρίς πτυχίο, έχοντας μόνο διετή επαγγελματική εμπειρία σε είδη υγιεινής και γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε “πτυχίο” ιδιωτικού κολλεγίου, το οποίο δεν αναγνωρίζεται στο δημόσιο ως ισότιμο με αυτό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προκαλεί ερωτιματικά για το πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την έννοια της αξιοκρατίας.
Το θέμα έφερε στη Βουλή, με ερώτησή του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος και η απάντηση της κυρίας Μπιρμπίλη είναι ότι η κα. Καρπελιά διέθετε εμπειρία σε υπεύθυνες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο πίνακας όμως των υποψηφίων δείχνει ότι από τους 24 που είχαν υποβάλλει αίτηση μόνο η συγκεκριμένη δεν είχε πτυχίο ΑΕΙ ενώ εμπειρία σε διοικητικές θέσεις είχαν οι περισσότεροι. Ο Νικολόπουλος θα μετατρέψει τώρα το θέμα σε επίκαιρη ερώτηση, ώστε να δώσει εξηγήσεις η Μπιρμπίλη στη Βουλή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών