KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΟΙ ROAD SHOWS ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ..

Πάνω από26 Ελληνικοί όμιλοι ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για το καθιερωμένο Φθινοπωρινό road show της ΕΧΑΕ στο Λονδίνο. Η αίσθηση είναι πως το κλίμα θα είναι κατά θερμότερο σε σχέση με πέρσι, όπου οι εκπρόσωποι των εισηγμένων δεν έτυχαν και την καλύτερη δυνατή υποδοχή, ενώ οι fund managers που συμμετείχαν στις επαφές έμοιαζαν να αντιμετωπίζουν το road show σαν μια "υποχρέωση" ρουτίνας.

Ωστόσο το χρηματιστηριακό περιβάλλον έχει βελτιωθεί σημαντικά με αποτέλεσμα οι ξένοι διαχειριστές και επαγγελματίες επενδυτές να είναι έτυμοι να ακούσουν αυτά που έχουν να τους πουν οι εκπρόσωποι των Ελληνικών ομίλων και ενδεχομένως να προχωρήσουν σε τοποθετήσεις.
Αν και είναι νωρίς ακόμα για περισσότερες πληροφορίες, το γόνος ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μικρότερου βεληνεκούς road shows (κυρίως μεμονωμένα) με θετικά αποτελέσματα, εκτιμάται πως η "σύναξη" του Σεπτέμβρη θα αποφέρει καρπούς.

Ειδικότερα διήμερο roadshow στο Λονδίνου, με τη συμμετοχή 26 εγχώριων εισηγμένων, πραγματοποιείται στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2010 υπό την αιγίδα της ΕΧΑΕ, και σίγουρα λόγω των συγκυριών αυτές οι επαφές των στελεχών των ομίλων με τους ξένους επενδυτές θα έχουν αυξημένο ενδιαφέρον.

Οι εταιρείες που φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν θα είναι οι Αγροτική Τράπεζα, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΜΕΤΚΑ, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Σιδενόρ, Τέρνα Ενεργειακή, Τιτάν, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, Alapis, Alpha Bank, Coca Cola 3Ε, EFG Eurobank, Eurobank Properties, Folli Follie, Fourlis, Frigoglass, Intralot, Marfin Popular Bank και Motor Oil.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών