KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.

Μάχη με τις φλόγες στη Σάμο εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές, με τα ενεργά μέτωπα να έχουν περιοριστεί σε δύο. Το ένα από τα πύρινα μέτωπα προβληματίζει τις αρχές γιατί βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά δεν κινδυνεύει κανένας οικισμός.

"Η φωτιά πέρασε μέσα από σπίτια, το ευτύχημα είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς και απώλειες" δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υπαρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Απόστολος Γεροκώστας που συντονίζει το έργο κατάσβεσης στο νησί. Σύμφωνα με τον κ. Γεροκώστα, υπήρξε κίνδυνος για τη ζωή των εθελοντών και των πυροσβεστών από τη φωτιά.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γεροκώστας ελικόπτερα και αεροσκάφη ξεκίνησαν την Τρίτη να επιχειρούν. Ο υπαρχηγός του πυροσβεστικού σώματος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ένταση των ανέμων στο νησί που είναι γύρω στα 5 με 6 μποφόρ.

Υπό μερικό έλεγχο είναι όλα τα μέτωπα στη Σάμο, σύμφωνα με τον υπευθυνο Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Σάμου, Κωστα Φωτόπουλο. "Η φωτιά έχει περιοριστεί ωστόσο υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί ο Μαραθόκαμπος, όπου εκκενώθηκαν προληπτικά τουριστικά καταλύματα.

Σύμφωνα με έρευνα του υποστρατήγου του Π. Σ. ε. α. Ανδριανού Γκούρμπατση, η Σάμος κατατάσσεται πρώτη όσον αφορά τις καμένες εκτάσεις της μεταξύ των μεγάλων νησιών της χώρας. Από το 2000 έως το 2010 έχουν καεί στη Σάμο 161.895 στρέμματα, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται όσα κάηκαν την τελευταία εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν, ζήτησαν και έλαβαν , οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την πυρκαγιά -στις 28 Ιουλίου- στο Κοκκάρι της Σάμου.

Η νέα προθεσμία λήγει την Τετάρτη, το μεσημέρι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών