KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!!Μυστική συμφωνία Τσόρτσιλ - Αϊζενχάουερ .


Δεν συζητούσαν μόνο για τον Χίτλερ και τον Στάλιν. Μυστική συμφωνία για τα... UFΟ φέρεται να είχε κάνει ο βρετανός πρωθυπουργός Γουίνστον Τσόρτσιλ με τον αμερικανό στρατηγό Ντουάιτ Αϊζενχάουερ«Αυτό το περιστατικό πρέπει να χαρακτηριστεί άμεσααπόρρητο, αφού μπορεί να προκαλέσει μαζικό πανικό στον πληθυσμό και να κλονίσει την πίστη στην Εκκλησία» φέρεται να είπε ο «πατέρας της νίκης». Αυτοί τουλάχιστον είναι οι ισχυρισμοί ενός βρετανού επιστήμονα, του οποίου ο παππούς, όντας στην προσωπική φρουρά του Τσόρτσιλ, άκουσε τη συζήτηση που είχε ο βρετανός πρωθυπουργός με τον Αϊζενχάουερ, ο οποίος τότε διατελούσε ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Οι κατηγορίες περί συγκάλυψης της υποτιθέμενης εμφάνισης ΑΤΙΑ αναφέρονται στα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του υπουργείου Αμυνας που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Διαδίκτυο μέσω των βρετανικών εθνικών αρχείων. Ο άνδρας από το Λέστερ, με μία επιστολή του προς τη βρετανική κυβέρνηση το 1999, ζητούσε να μάθει περισσότερα για το περιστατικό που του διηγήθηκε ο παππούς του. , όπως αποκαλύπτουν μόλις αποχαρακτηρισθέντα αρχεία του υπουργείου Αμυνας της Βρετανίας. Στα έγγραφα φαίνεται ότι προς το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι δύο άνδρες συμφώνησαν, με πρωτοβουλία του Τσόρτσιλ, να χαρακτηριστεί «άκρως απόρρητη» για τουλάχιστον 50 χρόνια η επαφή ενός αναγνωριστικού αεροσκάφους της RΑF πάνω από τις αγγλικές ακτές με ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ).
Αυτό αφορούσε στη συνάντηση ενός αναγνωριστικού αεροσκάφους της RΑF, το οποίο επέστρεφε από αποστολή στη Γαλλία ή τη Γερμανία, με ένα «περίεργο μεταλλικό αντικείμενο», που άρχισε να πετάει με την ίδια ταχύτητα και στην ίδια πορεία με το αεροσκάφος πριν επιταχύνει και εξαφανιστεί στους αιθέρες. «Το περιστατικό συζητήθηκε από τον Τσόρτσιλ και τον Αϊζενχάουερ και κανείς από τους δύο δεν γνώριζε τι μπορεί να ήταν αυτό που παρατηρήθηκε» αναφέρει ο εγγονός του σωματοφύλακα του Τσόρτσιλ. «Είπαν ότι ήταν πέρα από κάθε τεχνολογική δυνατότητα της εποχής. Κάποιος ανέφερε ότι μπορεί να πρόκειται για ΑΤΙΑ και σε εκείνο το σημείο ο Τσόρτσιλ είπε ότι το περιστατικό πρέπει να χαρακτηριστεί άκρως απόρρητο για τουλάχιστον 50 χρόνια» προσθέτει.

Οι βρετανικές αρχές ερεύνησαν τους ισχυρισμούς του άνδρα το 1999 και η επίσημη απάντησή τους σε σχετικό αίτημά του αναφέρει: «Δεν επιβεβαιώνεται η εν λόγω συζήτηση μεταξύ των δύο ηγετών».


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών