KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ό,τι μπορεί κάνει» η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, για να αποφύγει τη χρεοκοπία, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπός της. Όπως αναφέρει το BBC, τα χρέη της από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια λίρες.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα χρέη μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται, αλλά η κήρυξη πτώχευσης είναι «μια εναλλακτική».
Τα σχόλια αυτά έρχονται έπειτα από δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sunday Telegraph, σύμφωνα με το οποίο τα χρέη, τόσο προσωπικά όσο και επιχειρηματικά, φτάνουν τα 5 εκατομμύρια λίρες.
Το δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε πως η οικονομική κατάσταση της Φέργκιουσον έχει ανησυχήσει ακόμη και την ίδια τη βασίλισσα, και πως τουλάχιστον ένας βασιλικός σύμβουλος προκρίνει την πτώχευση ως την καλύτερη λύση.
Πάντως, ο εκπρόσωπος της Φέργκιουσον διέψευσε πως το σύνολο των χρεών είναι τόσο υψηλό.
«Τα μόνο χρέη που έχει έιναι επαγγελματικά, και μάλιστα ορισμένα από αυτά αμφισβητούνται. Όλα τα προσωπικά χρέη έχουν ξεπληρωθεί» τόνισε ο εκπρόσωπος.
Τα οικονομικά προβλήματα της δούκισσας έγιναν ευρέως γνωστά τον περασμένο Μάιο, όταν βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο την παρουσίαζε να χρηματίζεται από επιχειρηματία,  ο οποίος ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση στον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου.
Στη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο σόου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Όπρα Γουίνφρι, η Σάρα Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι χρωστάει πολλά, αλλά δεν αποκάλυψε πόσα.
Η Σάρα Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Άντριου το 1986. Το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες και πήρε διαζύγιο το 1996.
Τα καθήκοντα του πρίγκιπα Άντριου ως πρεσβευτή του βρετανικού εμπορίου ανά την υφήλιο είναι και η προώθηση Βρετανών εμπόρων τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών