KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟ FLYING.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:40. Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε προκλήθηκε ρύπανση από την πρόσκρουση.
Το Flying Cat 5 προερχόταν από τη Σκιάθο και του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από το τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης διαπιστώθηκε η ύπαρξη δύο ρηγμάτων, εκ των οποίων το πρώτο στην αριστερή πλευρά, με μήκος ενός μέτρου και σε απόσταση περίπου 1,5 μέτρου από την ίσαλο γραμμή, ενώ το δεύτερο στη δεξιά πλευρά, με μήκος περίπου τρία μέτρα, στο ύψος του κύριου καταστρώματος.
Οι 72 επιβάτες που μετέφερε το πλοίο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και 26 από αυτούς, που είχαν προορισμό την Αλόννησο, προωθήθηκαν με το "ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ 23" της ίδιας πλοιοκτήτριας εταιρείας στις 13.10.
Το «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» συνέχισε για Αλόννησο, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια στις 13.00 και του απαγορεύθηκε ο απόπλους από την τοπική Λιμενική Αρχή, που είχε ενημερωθεί για το συμβάν.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση του πλοίου, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του και σε ύψος περίπου τριών μέτρων από την ίσαλο γραμμή. Στις 15.15, κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας, απέπλευσε για τα επόμενα λιμάνια, με 233 επιβάτες.
 Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από τη Λιμενική Αρχή Σκοπέλου και την υποβολή φακέλου δικογραφίας κατά την τακτική διαδικασία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών