KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Τι συμβαίνει με την μετοχή της Proton Geniki. Attica, Aspis bank



Η μετοχή της Proton bank τις τελευταίες ημέρες και ειδικά σήμερα έφθασε έως το +20% βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού ή καλύτερα κερδοσκοπικού ενδιαφέροντος.
Με βάση πληροφορίες από το μετοχολόγιο δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι τοποθετείται μεγάλος παίκτης αλλά μικροί επενδυτές οι οποίοι κατευθύνονται από συγκεκριμένες χρηματιστηριακές.
To ίδιο κερδοσκοπικό παιχνίδι έχει στηθεί σε Aspis bank Attica bank και Geniki bank καταγράφοντας μάλιστα κέρδη έως 10%.
Συγκεκριμένες ΑΧΕ έχουν πάρει τα ηνία και διαμορφώνουν κλίμα στις μικρές τράπεζες κλασσική περίπτωση κερδοσκοπίας που έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν στις μικρές τράπεζες.
Ειδικά στην Proton bank  βρίσκεται σε εξέλιξη κερδοσκοπικό παιχνίδι στην μετοχή εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και στηρίζεται στο ότι αποτιμάται πολύ χαμηλά με βάση τα  κεφάλαια της η τράπεζα.
Να αναφερθεί ότι τα κεφάλαια της Proton bank διαμορφώνονται στα 303 εκατ ευρώ ενώ η συνολική θέση της τράπεζας στα ομόλογα ανέρχεται στα 1,7 δις ευρώ. Δηλαδή τα ομόλογα αντιστοιχούν στο 48% του ενεργητικού της τράπεζας που διαμορφώνεται στα 3,5 δις ευρώ.
Για τα κέρδη αυτό που θα μπορούσε να αναφερθεί είναι ότι στο β΄ τρίμηνο θα είναι χαμηλότερα από το α΄ τρίμηνο του 2010 που είχαν διαμορφωθεί στα 3,71 εκατ ευρώ.
Η Proton bank είναι προφανώς μια μικρή αλλά πλέον νοικοκυρεμένη τράπεζα ωστόσο αυτό που συμβαίνει στην μετοχή είναι κερδοσκοπία καλοστημένο κερδοσκοπικό παιχνίδι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών