KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

6000 ΓΑΜΟΙ.

Πάνω από έξι χιλιάδες ζευγάρια Ταϊβανέζοι παντρεύτηκαν σήμερα πιστεύοντας ότι είναι μια τυχερή ημερομηνία για τη ζωή τους, αφού περιλαμβάνει δύο εννιάρια που είναι γι αυτούς ένας αριθμός που φέρνει τύχη και ευτυχία.
Με βάση το ημερολόγιο της Ταϊβάν που ξεκινά με την ίδρυση της Δημοκρατίας της Κίνας -επίσημος τίτλος της Ταϊβάν- το 1911, η σημερινή Πέμπτη είναι η ένατη ημέρα του ένατου μήνα του 99ου έτους του ημερολογίου τους.
Για τον κινεζικό λαό, το εννέα-που σημαίνει παντοτινό, αιώνιο-είναι ένας τυχερός αριθμός και μάλιστα όταν συμπίπτουν δύο ή και περισσότερα εννέα τότε μιλάμε για τύχη βουνό!
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών 6.063 ζευγάρια καθόρισαν εδώ και καιρό το γάμο τους για την σημερινή τυχερή ημέρα. Σημειώνεται ότι οι σημερινοί γάμοι είναι περισσότεροι από όλους τους γάμους στην Ταϊβάν που έγιναν τον Αύγουστο και δεν ξεπέρασαν τους 5.453.
Όταν το ρολόι χτύπησε σήμερα τη μαγική ώρα, δηλαδή εννέα δευτερόλεπτα του ένατου λεπτού της ένατης ώρας της ένατης ημέρας του ένατου μήνα του 99ου έτους, και συνέπεσαν όλα τα εννιάρια (9-9-9-9-99), τα ζευγάρια αντάλλαξαν βέρες και φιλιά ενώ ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Ταϊπέι Χάου Λονγκ-Μπιν να τους εύχεται πραγματική τύχη και αγάπη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών