KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ 90.000.000$

Το μέγαρο στο οποίο γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας “Ο Νονός” πωλείται σε πολύ χαμηλότερη τιμή, σε σχέση με μια τριετία πριν, γράφουν οι Los Angeles Times.
Το μέγαρο αυτό, ακολουθεί την πτώση στις τιμές των ακινήτων στην Καλιφόρνια, οι οποίες έχουν σημειώσει πτώση κατά 43% από το 2007. Το ακίνητο, το οποίο ήταν κάποτε ιδιοκτησία του μεγιστάνα του Τύπου Ουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ και της ηθοποιού Μάριον Ντέιβις, κοστολογείται σήμερα 90 εκατομμύρια δολάρια έναντι 165 πριν τρία χρόνια.
Η ιστορία του εντυπωσιακού κτιρίου είναι μεγάλη, αφού σε αυτό πέρασαν το μήνα του μέλητος ο Τζον και η Τζάκι Κένεντι και γυρίστηκε η πασίγνωστη σκηνή του “Νονού” με το κομμένο κεφάλι του αλόγου που βρέθηκε σε ένα κρεβάτι.
Το σπίτι άνηκε στον δικηγόρο Λέοναρντ Ρος που κήρυξε πτώχευση την περασμένη εβδομάδα. Το κτίσμα έχει εμβαδόν 5.000 τ.μ. σε ένα κτήμα 15.000 τμ., συνδυάζει το ισπανικό και το ιταλικό στυλ και στο χολ το ταβάνι έχει ύψος 16 μέτρα, ενώ γύρω από την πισίνα με βενετσιάνικα πλακάκια μπορούν να φιλοξενηθούν 400 άνθρωποι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών