KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.


Εκτεταμένες ζημιές υπέστη η πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας από το σεισμό των 7,4 βαθμών, ο οποίος ισοπέδωσε κτήρια, κατέστρεψε δρόμους και προκάλεσε διακοπές στο ηλεκτρικό, υδατικό και αποχετευτικό δίκτυο.

Ο σεισμός, το επίκεντρο του οποίου ήταν 30 χιλιόμετρα δυτικά της μεγαλύτερης πόλης του Νότιου Νησιού, σε εστιακό βάθος 33 χιλιομέτρων, έγινε στις 4:35 του Σαββάτου τοπική ώρα (19:35 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας). Η έκταση των ζημιών δεν θα γίνει γνωστή πριν από το ξημέρωμα, ανέφεραν πληροφορίες.

Μετασεισμοί εξακολουθούσαν να ταρακουνούν το Κράιστσερτς καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατακλύζονταν από τηλεφωνήματα και η αστυνομία απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Η αστυνομία απέκλεισε τον κεντρικό εμπορικό τομέα, όπου οι δρόμοι έχουν αποκλειστεί από την πτώση των προσόψεων κτηρίων που κατέρρευσαν και από σπασμένα τζάμια.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς και δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών