KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

«Πάμε για πρωτάθλημα»


«Η ομάδα φέτος πάει για πρωτάθλημα και είναι σε θέση να δώσει περισσότερες χαρές στον κόσμο», τόνισε. «Έχουμε κάνει λάθη, αλλά μόνο για το καλό της ομάδας. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια».
«Φέτος κλείνουμε μια τριετία και είμαστε μέσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα θα λέγαμε άλλα πράγματα αν είχαμε αποκλειστεί. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.
Θα σας πούμε τι περάσαμε και τι πρόκειται να γίνει. Έχουμε να μιλήσουμε για τη ρύθμιση των χρεών, τα έσοδα από τις χορηγίες.
Χθες άκουσα ότι έχουμε οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα και τα οφειλόμενα στους παίκτες. Έχω πει ότι είμαι με τους παίκτες. Στην ομάδα οφείλουμε δόσεις συμβολαίων από τον Μάιο. Τους έχω ζητήσει προσωπικά να κάνουν λίγη υπομονή. Έχουμε δεσμευόμαστε ότι μέχρι τέλη Οκτωβρίου όλα θα είναι τακτοποιημένα.
Για εμάς υπάρχει ένα πράγμα η αλήθεια. Όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να έρθει και να μας το πει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Μπορεί να κάνουμε λάθη, αλλά θα το κάνουμε για το καλό της ομάδας και δεν κρύβονται αυτά τα λάθη. Φαίνονται».
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξαναπήρε το λόγο: «Έχουμε πει ότι μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να ελέγξει τα βιβλία της ΠΑΕ. Έχουν πει πολλά για όλους μας, όμως δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Το κουτσομπολιό πρέπει να τελειώσει. Όταν λέμε διαφάνεια, εννοούμε διαφάνεια σε όλα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Το άνοιγμα θα έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Πήραμε μία πρωτοβουλία να αυξήσουμε το μπάτζετ, επειδή πιστεύουμε σε αυτήν ομάδα. Ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα περισσότερα από πέρυσι. Η ομάδα φέτος πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα φέτος είχε δυνατότητα να περάσει στους ομίλους του Europa League. Θεωρούμε ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί περισσότερο από τα προηγούμενα τρία χρόνια και ότι είναι έτοιμη να δώσει περισσότερες χαρές από όσες έχεις δώσει μέχρι τώρα. Για αυτό το λόγο, αν και δεν είμαι άνθρωπος του ρίσκου, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάποιους στόχους που έχουμε βάλει».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών