KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΑ.


Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "AVENIR LEISURE & ENTERTAINMENT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑIΡΕΙΑ" (πρώην ΖΗΝΩΝ Α.Ε.), από σήμερα 01 Σεπτεμβρίου 2010 και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, αποφάσισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος I. Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθόσον η εταιρία ενημέρωσε με επιστολή της την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ότι αδυνατεί να συντάξει και να δημοσιοποιήσει εμπρόθεσμα την εξαμηνιαία οικονομική έκθεση της περιόδου 01-01/30-06-2010, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Επίσης, από σήμερα 01 Σεπτεμβρίου 2010, οι μετοχές των εταιριών "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Βιοτέρ Α.Ε." και "ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε." μεταφέρονται στην κατηγορία Επιτήρησης, σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.5, παρ. 7, περίπτωση (α) και (β) του Κανονισμού του ΧΑ., μετά τη διαπίστωση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ελλείψεων στην εξαμηνιαία οικονομική τους έκθεση, γεγονός που οδήγησε τους νόμιμους ελεγκτές των εταιριών αυτών να διατυπώσουν συμπέρασμα με επιφύλαξη, κατά την επισκόπηση των εν λόγω οικονομικών εκθέσεων.

Τα ανωτέρω κρίνονται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εν λόγω εταιριών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών