KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΖΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ.



Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που όλες μας πιάνει κάτι και θέλουμε να αλλάξουμε το σύμπαν: μαλλιά, νύχια, κινητό άντε και αυτοκίνητο. Η Ζέτα Μακρυπούλια που είναι γενικά σε μουντ αλλαγών αυτή την περίοδο, σκέφτηκε ότι τώρα που έχει γίνει και ηθοποιός και παρουσιάστρια και μοντέλο κ.λ.π. ότι ήταν καιρός να αλλάξει και σπίτι, για να είναι κυριολεκτικά κορίτσι για σπίτι με τα κλειδιά στο χέρι.

Έτσι λοιπόν, βρήκε παρηγοριά σε μια διώροφη μονοκατοικία στον Κεραμικό 160 τετραγωνικών μέτρων (να δω τι θα βάζει μέσα, γιατί σόρι αν τα έχει όντως με το Χατζηγιάννη θέλει κανά δυο σαν και αυτόν για να το γεμίσει), αξίας (ελπίζω να κάθεσαι) 600.000 ευρώ!

Αυτό θα πει χρυσή μου, σταρ! Τα δίνει έτσι τα χιλιάρικα για να φωλιάσει τον έρωτα της. Γιατί μη μου πεις τώρα ότι έτσι ξαφνικά  (που λέει και ο πρώην της ο Ρέμος) της τη βάρεσε να σκάσει τόσα λεφτά. Βέβαια η περιοχή της αρέσει πολύ γιατί εκεί μεγάλωσε και έπαιζε κρυφτό ως πιτσιρικα.

Και να σκέφτεται να μείνει με το Μιχάλη (το Χατζηγιάννη ντε) στη νέα της φωλίτσα ας μας το πει και μας μην ψαχνόμαστε!
Άντε βρε και με το δεξί ε; 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών