KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕΡ.

Την αυτοβιογραφία της που θα αποκαλύπτει "πιπεράτες" λεπτομέρειες από τη σχέση της με την οικογένεια Μπλερ ετοιμάζει η Καρολάιν Τσάμπλιν, σύμβουλος σχέσεων του πρώην βρετανού πρωθυπουργού και της σύζυγου του.

Μάλλον αρχίζει να το σκέπτεται. Ο λόγος για την Καρολαιν Τσάμπλιν γυμνάστρια και σύμβουλος σχέσεων αλλά και '' εξωτική χορεύτρια'' που φέρεται να είχε αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας Τόνυ και Τσέρι Μπλερ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46 χρόνη καλλονή αναζητεί απλά χρόνο για να εκδώσει την αυτοβιογραφία της που θα περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες την σχέση της με τους Μπλερ. Η Καρολάιν Τσάμπλιν υπήρξε σύμβουλος για την ερωτική σχέση του Τόνυ Μπλερ και την σύζηγου του.


Τα δημοσίευματα της εποχής μιλούσαν για την '' σημαντική της συνεισφορά '' στην γέννηση του Λεό , αφού υπό τις αυστηρές της οδηγίες το ζευγάρι ήρθε τότε σε ερωτική επαφή.


Η Τσάμπλιν είναι γνωστή για τις '' επαναστατικές '' της μεθόδους ανάμεσα στις οποίες είναι και οι συνεδρίες με απαραίτητη προυπόθεση οι συμμετέχοντες να είναι γυμνοί.


Ο Τόνυ Μπλερ επισκεπτόνταν την ΄' εξωτική'' χορεύτρια για θεραπείες μασαζ στο ακριβό γυμναστηρίο που διατηρούσε . Η δε σχέση τους ήταν τόσο στενή που η Κάρολαιν είχε βγάλει και χαιδευτικό στον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό απο την γνωστή μάρκα σοκολάτας '' Τομπερλον''.


Η σχέση των τριών φίλων διαταράχθηκε όταν αποκαλύφθηκε στον Βρετανικό τύπο ότι ο τότε σύντρος της Τσάμπλιν βοήθησε την σύζυγο του Μπλερ στην αγορά δύο διαμερισμάτων στο Μπριστόλ με πολύ σημαντική έκπτωση.


Το μέλλον θα δείξει αν η Κάρολαιν θα είναι η καταστροφή των Μπλερ . Η πρόταση του 1 εκατομμυρίου λιρών για βιβλίο δεν έχει απαντηθεί , για την ώρα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών