KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΥΒΑ» ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Η πρώτη έκθεση φωτογραφιας  της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Λένας Κωνσταντάκου εγκαινιάζεται Στις 30 Σεπτεμβρίου στην γκαλερί Idea Generation στο Λονδίνο, με θέμα τη ζωντανή, αισθησιακή, μουσική Κούβα, γεμάτη με τη χαρά της ζωής.
To 2009 μία από τις φωτογραφίες της από την Κούβα έφτασε στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού για τα ετήσια βραβεία του περιοδικού Professional Photographer.
«Τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες της Κούβας σε μία περίοδο που ένιωθα ότι βρισκόμουν σε καλλιτεχνικό αδιέξοδο εξαιτίας της καθημερινής μου ρουτίνας όσο εργαζόμουν σε μεγάλη βρετανική εφημερίδα», λέει η Λένα Κωνσταντάκου. «Λόγω της εργασίας μου σε αυτό το “αποστειρωμένο” περιβάλλον δεν είχα ασχοληθεί με τη φωτογραφία για πάνω από τρία χρόνια και ήθελα απεγνωσμένα να βρω ξανά το πάθος μου για τη ζωή, αλλά ταυτόχρονα ένιωθα τελείως αδύναμη να το κάνω».
Έτσι αποφάσισα να επισκεφτώ την Κούβα. Η Κούβα: θερμή, ζωντανή, αληθινή, αισθησιακή, τροπική, μουσική και γεμάτη φως. Εδώ ήταν που ταυτόχρονα διέφευγα και έφτανα. Η αγάπη μου για τη λατινοαμερικάνικη μουσική και το χορό ξαναξύπνησε και επιτέλους άρπαξα τη φωτογραφική μου μηχανή και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες.
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το ταξίδι μου στην Κούβα ήταν μία απόδραση από την πεζή καθημερινότητα, αλλά ήταν κάτι παραπάνω. Με βοήθησε να ανακτήσω την εσωτερική μου ισορροπία και μου έδωσε την ενέργεια να συνεχίσω. Αυτές οι φωτογραφίες συμβολίζουν για εμένα την ελευθερία, το πάθος, τη δημιουργικότητα, τη ζεστασιά και τη χαρά της ζωής. Ελπίζω να το δείτε κι εσείς».
Η έκθεση στην γκαλερί Idea Generation (11 Chance Street, E2 7JB) θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.
 Λιγα λογια για την Λενα Κωσταντακατου.
Η Λένα Κωνσταντάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και ζει στο Λονδίνο, όπου εργάζεται ως φωτογράφος και art director. Έχει εργαστεί ως φωτογράφος μόδας, ιστιοπλοΐας και αθλητισμού για περισσότερα από δέκα χρόνια και έχει πτυχίο BA (Hons) στα ΜΜΕ και το γραφιστικό σχέδιο. Η δουλειά της έχει δημοσιοποιηθεί σε διάφορα διαδικτυακά και έντυπα μέσα, μεταξύ των οποίων η Sunday Telegraph, ο επίσημος οδηγός της FIFA για το Παγκόσμιο Κυπέλλο του 2002, τη το Styleshake.com και τα περιοδικά Ταχυδρόμος, No Limits και Fun in Action. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως deputy art director στο Create, το εμπορικό τμήμα του ομίλου της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph (Telegraph Media Group).

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών