KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ.


Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα με το θέμα του Ηρακλειώτη διαιτητή είναι «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ
Η συγγνώμη του Μιχάλη Κουκουλάκη για τα διαιτητικά λάθη που έκανε στο παιχνίδι της "Ένωσης" με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν αρκεί στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αθλητικό τύπο η «Ένωση» εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγή κατά του Ηρακλειώτη διαιτητή, καθώς επίσης και κατά της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΠΟ.

Επιπλέον, είναι πιθανό να αξιώσει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και να διεκδικήσει αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη αν οι δύο βαθμοί που έχασε παίξουν κάποιο ρόλο στο τέλος του πρωταθλήματος.


Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησαν σύσκεψη στα γραφεία του συλλόγου για να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους, αλλά και για τη γραμμή της ομάδας στη συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο το πρωί της Τρίτης.

Η ΕΠΟ δεν δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει την απαίτηση της ΑΕΚ για διαγραφή του Μιχάλη Κουκουλάκη και αναμένεται η αντίδραση του συλλόγου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών