KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΑΥΡΙΟ ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!


Μια μητέρα, η έφηβη κόρη της και η αδερφή έκαναν σεξ με τον μπακάλη της γειτονιάς τους με αντάλλαγμα την παραγραφή των χρωστούμενων τους. Η συμφωνία όμως χάλασε όταν προσπάθησαν να τον εκβιάσουν με γυμνές φωτογραφίες.
Ο 60χρονος μπακάλης συμφώνησε να κοιμηθεί με την 38χρονη μητέρα προκειμένου να «ξεχάσει» τα 600 ευρώ που του χρωστούσε. Όταν συναντήθηκαν, έβγαλε τα ρούχα του και ετοιμάστηκε να «εισπράξει». Όμως οι άλλες δύο γυναίκες κρύβονταν σε διπλανό δωμάτιο και τράβηξαν γυμνές φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη συνέχεια, άρχισαν να τον εκβιάζουν και να του ζητούν χρήματα.
Ο μπακάλης υποστηρίζει οτι οι γυναίκες τού απέσπασαν 15.300 ευρώ, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα έδειχναν γυμνές φωτογραφίες του στη γυναίκα του. Απελπισμένος πια από τις συνεχιζόμενες χρηματικές απαιτήσεις των γυναικών, αποφάσισε τελικά να τις καταγγείλει. Οι τρεις γυναίκες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για εκβιασμό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών