KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

από πανελίστρια-μοντέλο στις βίζιτες

Σοκ στον ελληνικό τηλεοπτικό κόσμο προκάλεσε η σύλληψη γνωστής πανελίστριας για βίζιτες. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις συνέλαβαν την γνωστή τηλεοπτική περσόνα στο Λουτράκι.
Φαίνεται πως η καριέρα της στις κουτσομπολίστες μεσημεριανές εκπομπές δεν την κάλυπτε οικονομικά και οδηγήθηκε στο να κάνει BIZITES έναντι πληρωμής. Οι φίλοι της απο την εκπομπή είναι σοκαρισμένοι απο αυτή την εξέλιξη γιατί κανείς δεν γνώριζε την “κρυφή” της ζωή.
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μετείχε σε video της εκπομπής του A..Ήταν γνωστή η αγάπη της για το χρήμα, κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. H ταρίφα της ήταν 1100 ευρώ.
Η τηλεοπτική πανελίστρια δεν έχει απολογηθεί ακόμα ενώ η επίσημη κατηγορία είναι πως παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή.
Όσο για το ποιο είναι το εν λόγω μοντέλο, κυκλοφορεί ως Σοφία η “Ξαπλωτή”, είναι φίλη της Ζ..Θ.. και συχνάζει στο καζίνο Λουτρακίου. Εκεί την βρήκαν και οι αστυνομικοί να εισπράτει 1100 ευρώ για άλλου είδους… παιχνίδια.
Ποια είναι η Μ. Ι. το μοντέλο-πανελίστρια του Β. Δ.που πιάστηκε για μαστροπεία-βίζιτες; Πώς συνελήφθη η Μίνα Ιορδανίδου;
Η Μ. Ι.
γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Στο βιογραφικό της έχει σπουδές Αγγλικής Φιλολογίας στην Ουάσινγκτον και δουλειές μόντελινγκ σε Ευρώπη και Αμερική. Σε ηλικία 17 ετών η Μ. Ι. μετακόμισε στο Μόναχο της Γερμανίας. Το γραφείο της στην Αμερική την έστειλε εκεί για ένα χρόνο έπειτα από πρόταση-πρόσκληση μεγάλου πρακτορείου μοντέλων. Στο Μόναχο η Μ. Ι. έκανε editorial μόδας για γνωστά περιοδικά και πήρε μέρος σε μεγάλα fashion shows με αποκορύφωμα την συνεργασία της με τον οίκο μόδας του διάσημου Tommy Hilfiger στη Νέα Υόρκη.
Οι γονείς της και ο μικρότερος αδελφός της Μ.Ι. ζουν μόνιμα στην Αμερική, αλλά έχουν συχνή επικοινωνία με τη Μίνα. Μέχρι πρότινος, το μοντέλο-παρουσιάστρια δήλωνε single, αλλά την περίοδο που ο Λούα Λούα έπαιζε στον Ολυμπιακό τούς είχαν πετύχει μαζί και δεν ήταν λίγες οι φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ τους. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών