KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ.

Τον δρόμο για την επ' ακροατηρίω διαδικασία λαμβάνει η υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου ύστερα από την έκδοση αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 20 άτομα.

Με το βούλευμά τους οι εφέτες, κάνουν δεκτή την πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών κ.Χ.Παπαγεωργίου, ο οποίος "έδειξε" το εδώλιο σε 20 κατηγορούμενους για βαριές κατηγορίες που αφορούν τη συμμετοχή τους στο λεγόμενο "συνδικάτο του εγκλήματος" μέλη του οποίου φέρονται να διέπραξαν την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2007.

Ως "ιθύνων νους" σωρείας εγκληματικών ενεργειών, βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, προβάλλεται ο κρατούμενος Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος εμφανίζεται να δίνει μέσα από τις φυλακές εντολές σε μέλη του κυκλώματος για τη διάπραξη ανθρωποκτονιών, εκρήξεων και άλλων παράνομων ενεργειών που χρεώνονται στην εγκληματική οργάνωση.

Για την απαγωγή του εφοπλιστή παραπέμπονται 6 πρόσωπα με ηθικούς αυτουργούς τον Παναγιώτη Βλαστό και τον επίσης κρατούμενο Γιάννη Σκαφτούρο.

Από τους 20 κατηγορούμενους οι 13 είναι στη φυλακή, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών