KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ.

Συναγερμός έχει σημάνει το τελευταίο 24ωρο στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη σύλληψη τριών ατόμων- δύο ανδρών, ηλικίας 27 και 28 ετών, και μιας γυναίκας 35 ετών- για τη ληστεία που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι και οι τρεις συλληφθέντες, όπως και δύο ακόμη άτομα που καταζητούνται για την ίδια ληστεία, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχουν συλληφθεί ή προσαχθεί αρκετές φορές στη διάρκεια επεισοδίων. Ενας μάλιστα εξ αυτών επρόκειτο να δικαστεί τις επόμενες ημέρες σε δεύτερο βαθμό για συμμετοχή στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης, το 2003, κατά τη σύνοδο των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ακόμη, τουλάχιστον δύο από τους συμμετέχοντες στη ληστεία θεωρείται ότι έχουν άμεση σχέση με τους οργανωτές του επονομαζόμενου «επαναστατικού ταμείου» που τροφοδοτεί με χρήματα ληστειών τις ένοπλες ομάδες αντάρτικου πόλης.

Η ληστεία στα Ψαχνά σημειώθηκε στις 11.20

πριν από το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, όταν τέσσερις ένοπλοι δράστες φορώντας μαύρες φόρμες και κουκούλες ανάγκασαν με την απειλή όπλων τους υπαλλήλους και τους πελάτες της τράπεζας στα Ψαχνά να γονατίσουν και άρπαξαν από το ταμείο 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες. Επειτα από έρευνες εντοπίστηκαν οι τρεις από τους δράστες, οι δύο εκ των οποίων μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Για τη σύλληψη των τριών ληστών και την αναζήτηση των δύο άλλων υπόπτων ειδοποιήθηκαν οι επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι προχώρησαν σε κατ΄ οίκον έρευνες στα σπίτια των υπόπτων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλες, μία σιδερογροθιά και τέσσερις σφαίρες των 9 mm. Από την Αστυνομία εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών