KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;;;

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες λαικους τραγουδιστές, με πολλές επιτυχίες! Λατρεύει το ωραίο φύλο και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Μάλιστα, θεωρεί μεγάλη ευλογία τη σχέση του με τις γυναίκες.
Η οικογενειακή τους κατάσταση, όμως, δεν του επέτρεπε ποτέ να εμφανιστεί δημόσια με κάποια ερωμένη, γιατί εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένος. Παρ’ όλα αυτά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει χαμηλώσει τους τόνους και προσπαθεί να μην προκαλεί με την προσωπική του ζωή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο έρωτας δεν του χτύπησε την πόρτα. Μάλιστα, το... κουδούνι ήταν τόσο δυνατό, που άρχισε να αναθεωρεί για το αν τελικά θα πρέπει να κρύβεται ή να δώσει τέλος στο γάμο του και να ακολουθήσει την καρδιά του. Το βέβαιο είναι ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος, ενώ το ότι είναι και πατέρας κάνει ακόμη πιο δύσκολη την απόφασή του. Η τελευταία σύντροφός του, όμως, κυοφορεί ήδη το παιδί τους. Το σοκ της πρώτης στιγμής διαδέχθηκε το τι θα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα στη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται ακόμη σε σύγχυση.
Η απόφαση που πρέπει να πάρει είναι πολύ δύσκολη και οι συνέπειες για την οικογένειά του μεγάλες. Εκείνος προσπαθεί να βάλει σε τάξη όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τις σκέψεις του, προκειμένου να βρει τη λύση. Η σύντροφός του, πάλι, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως είναι φυσικό, ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά να πάρει μια απόφαση. Ήπιων τόνος ο τραγουδιστής, έχει κλειστεί στον εαυτό του και έχει μοιραστεί με λίγα μόνο άτομα τις σκέψεις του. Ξέρει ότι και για τη δημόσια εικόνα του η γνωστοποίηση της είδησης είναι ιδιαίτερη και θα προκαλέσει σχόλια. Από την άλλη, ένα παιδί πρόκειται να έρθει σύντομα στον κόσμο και γνωρίζει καλά πως δεν είναι ηθικό να του στερήσει το επώνυμό του. Η οριστική απόφαση θα παρθεί τους επόμενους μήνες. Άλλωστε, πότε στη ζωή του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και η ευτυχία για εκείνον είναι να μπορεί να κάνει τη ζωή που ονειρεύεται.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών