KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!



Είναι και οι δύο ΑΣΤΕΡΙΑ της ελλαδας. Ο ένας διάσημος τραγουδιστής με παιδιά και ο άλλος ανερχόμενος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Μέχρι τώρα νομίζαμε  ΟΤΙ ήταν απλά φίλοι, αυτοκόλλητοι φίλοι, αλλά τίποτα παραπάνω.
Αυτό όμως που συνέβη πριν μερικές μέρες αποκάλυψε με δραματικό τρόπο  οι δύο άντρες είχαν αναπτύξει άλλου είδους… σχέση μεταξύ τους. Τι συνέβη;
Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα… οπίσθια του. Οι γιατροί γρήγορα και με απόλυτη μυστικότητα προχώρησαν στην απαραίτητη επέμβαση, ενώ η γυναίκα του βρισκόταν έξω από το χειρουργείο και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.  Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τον άντρα σου σε αυτήν την κατάσταση, ακόμα κι αν γνωρίζεις από πριν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του.
Ο διάσημος ηθοποιός δεν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ η «φιλία» που διατηρούσε με τον τραγουδιστή φυσικά και πάγωσε. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι οι δύο άντρες είχαν σχέση τους τελευταίους μήνες, βγαίνανε παντού μαζί και ο ένας πήγαινε σχεδόν καθημερινά στα καμαρίνια του άλλου.
Τα ονόματα του τραγουδιστή και του ηθοποιού είναι στην διάθεση μου, αλλά δεν τα λεω γιατί ο ένας έχει και παιδιά. Μόνο ένα  πω, είναι και οι δύο πολύ γνωστοί και βγαίνουν συχνά στην τηλεόραση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών