KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ !ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ.

Μεγάλη κομπίνα σε βάρος των πελατών ενός από τα ακριβότερα εστιατόρια της Μυκόνου, αποκάλυψαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Με «εγκέφαλο» έναν 35χρονο Έλληνα, οι συνεργοί του που εργάζονταν στο εστιατόριο υπέκλεπταν τα προσωπικά δεδομένα από τις πιστωτικές κάρτες και κατασκεύαζαν κάρτες- «κλώνους»!
    
Ο 35χρονος, που εργαζόταν παλιότερα στο εστιατόριο, είχε εφοδιάσει τον 24χρονο σερβιτόρο από την FYROM με έναν μηχανισμό με κατάλληλη συνδεσμολογία και η 22χρονη συμπατριώτισσά του ταμίας του μαγαζιού τον χρησιμοποιούσε όταν οι πελάτες πλήρωνα με πιστωτικά κάρτα για να υποκλέπτει τα προσωπικά δεδομένα που εμπεριέχονται στη μαγνητική ταινία!
   
 Με τα στοιχεία των καρτών, οι δράστες έφτιαχναν κάρτες- «κλώνους» με τις οποίες κατάφεραν να κάνουν ανάληψη 3.500 ευρώ από τον λογαριασμό ενός πελάτη, ενώ αποπειράθηκαν να «σηκώσουν» άλλα 9.000 από τον λογαριασμό ενός άλλου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν! Ο 24χρονος, που συνελήφθη μαζί με την 22χρονη συνεργό του,  ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε τον μηχανισμό από τον 35χρονο Έλληνα  νεαρού συνελήφθη ο οποίος αναζητείται… Στο σπίτι του νεαρού, όπου κατασχέθηκαν 2.800 ευρώ, συνελήφθη και ένας 27χρονος Αλβανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 63,6 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών