KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΡΑ ΜΕΛΗ.


Σάλος στην Κω με ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της Playmate Ήρας Μελή. Τι καταγγέλει η Ήρα Μελή για εκβιασμό από πρώην φίλο και φωτομοντάζ;
Η Ήρα Μελή, γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στα Playmate, κατήγγειλε στην Χριστίνα Λαμπίρη οτι πρώην φίλος της την εκβιάζει με ροζ βίντεο στο internet. Η Ήρα Μελή αρνήθηκε οτι είχε σχέση με το εν λόγω άτομο και υποστήριξε οτι ήταν απλά φίλοι. Το νέο διαδόθηκε στην Κω, από όπου κατάγεται η Ήρα Μελή, και βούιξε ο τόπος.
ira-meli1Λίγο μετά τη γνωριμία τους, το εν λόγω πρόσωπο ζήτησε από την Ήρα Μελή να συνάψουν ερωτικές σχέσεις, κάτι που το μοντέλο αρνήθηκε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ήρας Μελή, ο απογοητευμένος εραστής έβγαλε τότε γυμνές φωτογραφίες και sex video στο ιντερνετ, τα οποία είχε αλλοιώσε με φωτομοντάζ. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Ήρα Μελή φαίνεται γυμνή σε προσωπικές στιγμές.
ira-meli2H Ήρα Μελλή σε πρόσφατη συνέντευξη της αρνήθηκε πάντως το ενδεχόμενο να γυρίσει ροζ DVD: «Ακόμα και αν μου έδιναν 500.000 ευρώ για να γυρίσω τσόντα, δεν θα το έκανα ποτέ». Η Ήρα Μελή παραδέχτηκε όμως οτι στο παρελθόν έχει βρεθεί σεξουαλικά με γυναίκα: «Είναι πολύ ερωτικό να κάνεις sex με γυναίκα. Εγώ προτιμώ πιο άγριο sex. Έχω κάνει sex με γυναίκα. Δεν μου άρεσε, το σταμάτησα στη μέση».
Η Ήρα Μελή απειλεί με μηνύσεις τον εκβιαστή της, αλλά και όσους αναπαράγουν τις γυμνές φωτογραφίες-ροζ βίντεο στο ιντερνετ.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών