KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΤΜ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ.

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει στερέψει από χρήμα την αγορά ωστόσο στο Άμπου Ντάμπι εγκαινίασαν το πρώτο ΑΤΜ που δεν δίνει χρήματα αλλά πλάκες χρυσού!
Στο ,Emirates Palace, λειτουργεί πλέον ένα κιόσκι, που μοιάζει με εκείνα που οι τράπεζες χρησιμοποιούν για τα ΑΤΜ, το οποίο παρακολουθεί ηλεκτρονικά την τιμή του χρυσού παγκοσμίως και διαθέτει -σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει- μικρές μπάρες χρυσού βάρους έως 10 γραμμαρίων ή χρυσά νομίσματα με χαραγμένα σχέδια της αρεσκείας του αγοραστή!
Σύμφωνα με το AFP, οι τιμές χρυσού ανανεώνονται συνεχώς στο μηχάνημα το οποίο είναι επιχρυσωμένο και βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου Emirates Palace Hotel. Αυτό βοηθά ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος που συνέβαινε στο παρελθόν με τη διαπραγμάτευση των πολύτιμων μετάλλων.
Το ξενοδοχείο επισκέπτονται συχνά ξένοι διπλωμάτες ενώ ο τελευταίος του όροφος είναι αποκλειστικά για τους κυβερνήτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον καθένα να έχει τη δική του σουίτα.
Πρόκειται για μια ιδέα του Γερμανού επιχειρηματία Thomas Geissler, ο οποίος εισήγαγε τα μηχανήματα τύπου cash-for-gold στην πατρίδα του το 2009.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών