KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ GOOGLE TV.

Την έναρξη λειτουργίας της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ιντερνετικού κολοσσού, Google, προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας,  στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στο Βερολίνο.

Το Google TV θα αρχίσει να εκπέμπει μέσω διαδικτύου, το φθινόπωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και «αργότερα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε , διευκρινίζοντας ότι «το αργότερο το 2011», η τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρίας θα είναι προσβάσιμη σε όλους.

Η Google συνεργάζεται για την τηλεοπτική της πλατφόρμα με τις εταιρίες Sony και Logitech.

Και ο μεταφραστής...

Παράλληλα η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης παρουσίασε το νέο επίτευγμά της, ένα λογισμικό που επιτρέπει στο χρήση του ίντερνετ να έχει στη διάθεσή του έναν μεταφραστή.

Ο μεταφραστής αυτός μπορεί να βοηθήσει στην επικοινωνία δύο ανθρώπων που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, καθώς ο ένας από τους δύο θα ακούει τη μετάφραση των όσων αναφέρει ο συνομιλητής του, με μικρή χρονοκαθυστέρηση.

Ο μεταφραστής στηρίζεται σε έναν πανίσχυρο σέρβερ που ελέγχεται από τη Google. «Οι αλλαγές σήμερα γίνονται με τέτοια ταχύτητα που οι κοινωνίες δεν είναι έτοιμες στην πραγματικότητα για να αντιμετωπίσουν αυτό που θα συμβεί όταν οι πάντες θα είναι online, ο καθένας θα μπορεί να ανεβάζει πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν γύρω του».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών