KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

TO GAMES ΤΟΝ 83 ΕΚ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ FB.



Ποια τα 25 δημοφιλέστερα παιχνίδια στο Facebook; Πώς οι νέοι του κόσμου ξοδεύουν ατελείωτες ώρες εργασίας ζώντας στην εικονική πραγματικότητα του δημοφιλούς Facebook;
Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία οτι 83 εκατομμύρια χρήστες «καλλιεργούσαν» τον προηγούμενο μήνα δική τους φάρμα στo Facebook, σπαταλώντας μέχρι και 6 ώρες τη μέρα στο παιχνίδι Farmville (!) Ακόμα 30 εκατομμύρια χρήστες είχαν δικό τους καφέ στο παιχνίδι Cafe Word, ενώ αντίστοιχα υψηλά νούμερα παρουσιάζουν και οι άλλες εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας, όπως το Mafia Wars και το Fishville. Κυρίαρχη στην ανάπτυξη παιχνιδιών αναδεικνύεται η εταιρεία Zynga που έχει επίσης το δημοφιλές παιχνίδι Texas HoldEm Poker.
Δείτε τα 25 δημοφιλέστερα παιχνίδια στο Facebook:
Facebook-Games

Αν λοιπόν ο τοίχος σας στο Facebook είναι γεμάτος από applications και παιχνίδια των διαδικτυακών σας φίλων, τώρα ξέρετε το γιατί. Υπάρχει όμως λύση! Αν θέλετε να μην βλέπετε τέτοια μηνύματα μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Απόκρυψη/Hide» δεξιά και να επιλέξετε να μην εμφανίζονται νέα για το συγκεκριμένο application/παιχνίδι.
Όσο για σας που είστε κολλημένοι με τα εν λόγω παιχνίδια στο Facebook, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι… ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ! Υπάρχει και ζωή εκτός Facebook!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών