KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ 38 ΕΤΩΝ.

Ένας Έλληνας... στους ''κροίσους'' του πλανήτη! Στα 38 του χρόνια φιγουράρει στην 24η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, ηλικίας κάτω των 40 ετών! Το περιοδικό Fortune ανακοίνωσε τη λίστα των νεαρών ''κροίσων'' και ένας Έλληνας κάνει τη διαφορά...

Μπορεί να μην ανήκει σε κάποια γνωστή μεγαλοαστική οικογένεια, αλλά φαίνεται ότι τα videogames του πάνε πολύ και του δίνουν φτερά και... λεφτά!

Ο Άλεξ Ρηγόπουλος, στα 38 του χρόνια, έχει καταφέρει να χτίσει μία αυτοκρατορία. Είναι ο συνιδρυτής της Harmonix, της εταιρείας που λάνσαρε τα video games Rock Band και Guitar Hero με συνολικές πωλήσεις πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Και δεν είναι μόνο ένας από τους πιο πλούσιους, αλλά και ένας από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη, σύμφωνα με άλλη, πρόσφατη λίστα του περιοδικού Time.

Στην πρώτη θέση των ''νεαρών κροίσων'' συναντάμε τους ιδρυτές του Google Σεργκέι Μπριν και Λάρι Πέιτζ, ενώ δεύτερος φιγουράρει ο Mr Facebook, κατά κόσμον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών