KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE.



Έφερε τα πάνω – κάτω στον κόσμο των τεχνολογιών και των γκάτζετ. Απέσυρε από την αγορά την παλιά μόδα των κινητών και τώρα η Apple σκέφτεται να επεκταθεί και στον κλάδο της αυτοκίνησης!


Το iMove είναι το πρώτο μοντέλο αυτοκινήτου που παρουσιάζει η Apple. Σχεδιασμένο από έναν 20χρονο ονόματι Λιβίου Τούντοραν δεν θα μπορούσε από το να ήταν απλό, έξυπνο, χαριτωμένο, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την Apple να προσφέρει στο κοινό τεχνολογίες εύκολες στη χρήση.


Το τριθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες για οδήγηση στην πολή, ενώ οι τεχνολογίες του, όπως μια οθόνη αφής που θα καλύπτει όλο το ταμπλό, ή τα ειδικά λουριά που θα επεκτείνουν τον χώρο αποσκευών, θα προσφέρουν το... κάτι παραπάνω. Ωστόσο, για τους λάτρεις των κάμπριο, ο Τούντοραν το έχει φανταστεί και με αφαιρούμενη οροφή!

Στην εξωτερική εμφάνση χρησιμοποιούνται φωτοχρωμικά υλικά που το βοηθούν να αλλάζει το χρώμα, τουλάχιστον στα διαφανή του μέρη, βάση μιας ποικιλίας προκαθορισμένων ρυθμίσεων, αλλά και του γούστου του κάθε οδηγού.


Το iMove μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά δεν είναι, καθώς κρύβει και αποθηκευτικούς χώρους. Σίγουρα αυτό δεν θα μπορούσε να είχε ξεφύγει από μια εταιρία, συνηφασμένη με την εξυπηρέτηση του κοινού.
Το εν λόγω μοντέλο προς το παρόν βρίσκεται μόνο σχεδιασμένο στα χαρτιά, ωστόσο ο συνδυασμός της εμφάνισης και των τεχνολογιών που θα φέρει , αναμένεται να δημιουργήσει νεά δεδομένα.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών