KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ.

AlfaAerospiderΈνα αυτοκίνητο της Άλφα Ρομέο από το 1937, που σχεδιάστηκε ως «αντίπαλον δέος» στα υπεροχήματα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, έφθασε στην Αυστραλία για να εκτεθεί στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Μελβούρνης. Ελάχιστα ήταν γνωστά μέχρι πρόσφατα για την «Αεροδυναμική Αράχνη», γνωστότερη ως Aerospider, ένα μοντέλο το οποίο, ήλπιζε ο ιταλός δικτάτορας Μουσολίνι στα τέλη της δεκαετίας του '30, θα βοηθούσε στην αναζωογόνηση της φθίνουσας, τότε, ιταλικής βιομηχανίας.
«Αυτό το αυτοκίνητο είναι το "τέρας Λοχ Νες" για τον κόσμο της αυτοκίνησης», δήλωσε ο Πολ Μάθερς, εκπρόσωπος της Διεθνούς Έκθεσης Κλασικών Αυτοκινήτων της Μελβούρνης και πρόσθεσε: «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια αυτό το αυτοκίνητο θεωρείτο μύθος, ότι μάλλον ανήκε στη σφαίρα της φαντασίας, έως ότου ανακαλύφθηκε, πριν από 10 χρόνια, από το σημερινό ιδιοκτήτη του, Τζορτζ Γκεμπχαρτ».
Η Αεροδυναμική Σπάιντερ σχεδιάστηκε από τον κορυφαίο σχεδιαστή μηχανικό της Άλφα Ρομέο, Βιτόριο Τζάνο, και κατασκευάστηκε μυστικά σε εργοστάσιο της Ουγγαρίας, δύο χρόνια πριν από την έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών