KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ .

Το απίστευτο περιστατικό συμβαίνει στην Ανάβυσσο. Ο ταχυδρόμος συνταξιοδοτήθηκε με αποτέλεσμα οι συντάξεις των δικαιούχων να έχουν μπλοκάρει στα ΕΛΤΑ Αναβύσσου.
Ο Πρόδρομος Σ., 95 χρονών σήμερα, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται σε μικρό ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Η σύνταξή του εδώ και 2 μήνες είναι στο ταχυδρομείο της Αναβύσσου και τα παιδιά με την ανήμπορη σύζυγό του έχουν μπει σε έναν τεράστιο γραφειοκρατικό κυκεώνα.

Στην αρχή τους ζητήθηκε πιστοποιητικό από το θεραπευτήριο που να βεβαιώνει ότι όντως δεν είναι σε θέση να πάει αυτοπροσώπως στο ταχυδρομείο να παραλάβει τη σύνταξή του. Μετά όμως δεν τους κάλυπτε γιατί το θεραπευτήριο ήταν ιδιωτικό, ενώ παράλληλα χρειαζόταν και το γνήσιο της υπογραφής του συνταξιούχου (κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει αφού ο άνθρωπος είναι σε αφασία) . Στη συνέχεια τα παιδιά με την μητέρα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέγραψαν όλοι υπεύθυνη δήλωση να παραλαμβάνει τη σύνταξη για λογαριασμό του πατέρα ο γιος της οικογένειας. Ούτε αυτό τους κάλυψε. Στο τέλος ύστερα από μια σειρά εγγράφων που συγκέντρωσε η οικογένεια, τα ΕΛΤΑ τους απάντησαν ότι ο Πρόδρομος Στεφανίδης έπρεπε να είναι προνοήσει και να είχε υπογράψει πληρεξούσιο!!!
Με άλλα λόγια, να είχε προνοήσει το εγκεφαλικό του!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών