KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.

Η μορφή του Ιησού, μέσα στις φλόγες;


Ο 29χρονος βρετανός Rob Millist, δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρυσε τη μορφή του Ιησού μέσα στις φλόγες του τζακιού! Τρεις ακόμη άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως είδαν με τα μάτια τους το συμβάν!
Αμέσως ο Rob έτρεξε και έφερε τη φωτογραφική μηχανή του και απαθανάτισε το γεγονός. Ο ίδιος είναι βέβαιος πως πρόκειται για κάποιο θεϊκό μήνυμα! Στη φωτογραφία βλέπετε τη "μορφή" που έχει σχηματιστεί ανάμεσα στις φλόγες.
Το φαινόμενο της παρειδωλίας , δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ορκίζονται πως βλέπουν διάφορες μορφές μεσα στα σύννεφα, πάνω στα τζάμια, στους τοίχους , ακόμη και στο ... ψωμί του τοστ!
Άλλοτε εμφανίζεται η Παναγία ή ο Χριστός και άλλοτε ο... Έλβις ή ο Μάικλ Τζάκσον. Στην περίπτωση του Rob Millist, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια που γεννά αμφιβολίες: ο 29χρονος ασχολείται επαγγελματικά με την τεχνική επιμέλεια βίντεο!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών