KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΔΡΑΚΑΚΗ -ΓΚΙΖΕΛΗ.


Προκλητική λεσβιακή φωτογράφιση έκαναν τα μοντέλα-Playmate Χρύσα Δρακάκη και Ευγενία Γκιζέλη. Δείτε καυτές γυμνές φωτογραφίες των δύο μοντέλων σε στενές επαφές.
Η super Star του 2009 Χρύσα Δρακάκη και η Ευγενία Γκιζέλη η ναυαγοσώστρια, γνωρίστηκαν στα περυσινά Playmate 2010 και από τότε έχουν γίνει κολλητές. Η μια μιλά με τα καλύτερα λόγια για την άλλη.
Η Χρύσα Δρακάκη λέει για την φίλη της Ευγενία: «Όταν γνώρισα την Ευγενία μου φάνηκε σκέτο τρένο και μετά από λίγο καιρό επιβεβαιώθηκα. Είναι εντελώς παλαβή. Με την Ευγενία μπορεί να τσακωνόμαστε συχνά αλλά παραμένουμε αγαπημένες».
Ενώ η Ευγενία Γκιζέλη λέει για την φίλη της Χρύσα: «Μου την σπάει πολύ επειδή είναι επιπόλαιη. Μέχρι το βράδυ μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη πέντε φορές. Όταν τσακωνόμαστε μου κωλοτρίβεται για την συγχωρέσω». Ενώ δεν διστάζουν να κάνουν πρώτη την κίνηση τους, με τον δικό τους τρόπο πάντα, όταν κάποιος τους αρέσει.
H Χρύσα Δρακακη δήλωσε στο Ολα 11 του Θέμου Αναστασιάδη οτι δέχτηκε να κάνει αυτήν την τολμηρή φωτογράφιση με την Ευγενία Γκιζέλη μόνο επείδη είναι πολύ φίλες και αισθάνεται άνετα μαζί της. Η Χρύσα ξεκαθάρισε οτι παρ’ όλο που η φωτογράφιση έχει σαφή λεσβιακά χαρακτηριστικά, η ίδια, αλλά και η Ευγενία, δεν είναι λεσβίες και λατρεύουν το αρσενικό φύλο. Όποτε φίλοι, μην απογοητεύεστε, το πολύ πολύ να τις έχετε και τις δυο μαζί. Όχι οτι σας χάλασε.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών