KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕς ΠΟΡΝΟ ΤΗς ΚΟΡΗς ΤΟΥ.



undefined

Ζήτησε από δικαστήριο των Φιλιππίνων να στείλει τη 17χρονη κόρη του στη φυλακή για να συμμορφωθεί επειδή έπαιζε σε ταινίες πορνό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, ο  πατέρας της νεαρής ηθοποιού, ζήτησε από το περιφερειακό δικαστήριο της πόλης Κουεζόν να απαγορευτεί η προβολή των ταινιών που συμμετέχει η ανήλικη κόρη του.

Η κοπέλα πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες, εκ των οποίων η μια προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους της Μανίλας. Η ταινία μπορεί να μην κατατάσσεται στην κατηγορία του σκληρού πορνό αλλά ανήκει στην κατηγορία  «ακατάλληλη για κάτω των 15 ετών». Το πολύ γυμνό, οι προκλητικές και αποκαλυπτικές σκηνές, έχουν εξοργίσει τον πατέρα της 17χρoνης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα καταγγέλλει ότι η κόρη του  «όχι μόνο δείχνει το κορμί της αλλά συμπεριφέρεται εξαιρετικά προκλητικά με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της, εμπλεκόμενη σε καυτές σκηνές και στις δύο ταινίες».

Ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι η κινηματογράφηση και η προβολή της ταινίας  «αποτελεί απροκάλυπτη έκθεση ανήλικου και κατάφωρη παραβίαση του νόμου περί ανηλίκων καθώς και του Οικογενειακού Κώδικα».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών