KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΗΡΟΥ...ΛΟΓΟ ΚΑΒΟΥΡΙΩΝ.


undefined
Την θέση ενός ανάπηρου που είχε πεθάνει από το 2008 χρησιμοποιούσε για την Ferrari του ένας ζάμπλουτος Ινδός, λόγω... τσιγκουνιάς!

Μπορεί ο Chirag Patel να είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας οδοντιατρικών καλλυντικών και να έχει σπίτι 2 εκατομμυρίων, ωστόσο, δεν είχε... ψιλά για να παρκάρει αλλού το πανάκριβο αμαξάκι του.

Μέσω του δικηγόρου του, ο 32χρονος εκατομμυριούχος υποστήριξε πως αγόρασε την Ferrari πουλώντας μια Bentley (έχει σημασία αυτό;) και πάρκαρε στη θέση του αποθανόντος ανάπηρου για 6 μέρες, μέχρι να βγει η άδεια δηλαδή για το νέο του όχημα.

Ο δικαστής, πάντως, δεν... μάσησε: «χρησιμοποιώντας τη θέση ενός νεκρού ενώ υπάρχει η οικονομική δυνατότητα αφού διαθέτει μια Ferrari, είναι απαράδεκτο. Η κατάχρηση του μπλε σήματος είναι συχνή και οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν τις θέσεις ενός ηλικιωμένου ή ατόμου με αναπηρία για να γλιτώσουν την πληρωμή τελών στάθμευσής», ανέφερε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών