KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Η ΒΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

barbaΕκτος εαυτού βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το πρωί. Η γνωστή ηθοποιός "πέταξε" το μικρόφωνο και βγήκε έξαλλη από το στούντιο του MEGA. Ο λόγος; Οι Λιάγκας και Σκορδά της είχαν υποσχεθεί οτι θα την έχουν περισσότερο χρόνο στον "αέρα" της εκπομπής τους. Όμως όπως ισχυρίζεται της έκοψαν τον τηλεοπτικό χρόνο που της είχαν υποσχεθεί, άκομψα...Έτσι η Βάνα έγινε έξω φρενών!
Αναλυτικά, την ώρα που την παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας, λέει η Βάνα Μπάρμπα: ''Γιατί δεν λες ότι τσακωθήκαμε πριν από λίγο;'' Γιώργος Λιάγκας: ''Να πούμε ότι τσακωθήκαμε, διότι τα είκοσι λεπτά που μένουν στο τέλος είναι ένας πραγματικά πολύ λίγος χρόνος για την Βάνα Μπάρμπα. Ήταν λάθος ο προγραμματισμός να απολογηθούμε. Έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον δύο εικοσάλεπτα την Βάνα Μπάρμπα. Βάνα Μπάρμπα: ''Καθόλου εγώ δεν ζητάω αυτό. Εγώ ζήτησα λίγο χρόνο αλλά να έχει. Και επειδή εγώ τα 'χω πάρει στο κρανίο κάθομαι να πάρω λίγο αέρα. Ξαφνικά περιμένουμε για να βγούμε πέντε λεπτά στο τέλος. Αλλά όχι να μας έχετε για να γεμίζουμε εσάς όποτε θέλετε''. Και συνεχίζει λέγοντας στη Φαίη Σκορδά: ''Άλλο να είσαι στο Alter και άλλο να είσαι στο Mega. Αν θεωρείς ότι επειδή είσαι στο Μega εμείς πρέπει να είμαστε τα φυτά εσωτερικού χώρου τα δικά σας, κάνετε λάθος. Εγώ λοιπόν ήθελα να πω για την παράσταση μου και τώρα δεν θέλω να πω τίποτα τελείωσε! Θέλω να φύγω ευχαριστώ πολύ!'' είπε φανερά εκνευρισμένη η Βάνα Μπάρμπα, πετώντας το μικρόφωνο και αποχωρώντας από την εκπομπή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών