KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.


Ενοικίαση ιδιωτικών αυτοκινήτων με την ώρα!Πολλαπλασιάζονται οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που αναγγέλλουν προγράμματα ενοικίασης ιδιωτικών αυτοκινήτων. Τελευταία, η γερμανική ΒΜW προανήγγειλε το δικό της πρόγραμμα ενοικίασης με την ώρα, που θα το δοκιμάσει για ένα έτος στο Μόναχο. Με το «ΒΜW on Demand», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα αυτό, θα μπορούν οι οδηγοί που βρίσκονται κοντά στην έδρα της εταιρείας να νοικιάζουν διάφορα μοντέλα της, από τη φτηνή της σειρά Compact 1 με 16 ευρώ την ώρα, ως τα ακριβά μοντέλα Sedan της σειράς 7 με 32 ευρώ την ώρα.
Οι πελάτες της θα μπορούν να κλείνουν το αυτοκίνητο της προτίμησής τους τηλεφωνικά ή μέσω Διαδικτύου. Ενας εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας εκτίμησε ότι πολλοί από τους προσδοκώμενους πελάτες θα χρησιμοποιήσουν, έστω και για ειδικές ευκαιρίες, μοντέλα που στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει, όπως για παράδειγμα το Μ6 σπορ-κουπέ ή άλλα μοντέλα που κοστίζουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών