KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΟ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

Δύο αρκούδες τραυματίστηκαν σε δύο τροχαία ατυχήματα, που σημειώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο, στη Δυτική Μακεδονία.

Το πρώτο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, σε επαρχιακή οδό του νομού Κοζάνης, με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και πυκνή ομίχλη.


Η αρκούδα διέφυγε τραυματισμένη στους παρακείμενους αγρούς, ενώ ο οδηγός του ΙΧ και οι επιβαίνοντες στο όχημα δεν τραυματίστηκαν.


Η αστυνομία Γρεβενών ενημέρωσε την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», τόσο για το ατύχημα όσο και για την κίνηση της τραυματισμένης αρκούδας προς τον οικισμό Έξαρχος.


Ωστόσο, παρά τις πολύωρες έρευνες της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης και Ενημέρωσης της περιβαλλοντικής οργάνωσης, σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο του ατυχήματος, δεν βρέθηκε το τραυματισμένο ζώο που προφανώς βρήκε καταφύγιο στο Βούρινο όρος.


Το δεύτερο τροχαίο συνέβη το βράδυ της ίδιας μέρας (26η Οκτωβρίου), στα Ασπρόγεια της Φλώρινας. Η αρκούδα απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος τραυματισμένη, ενώ ο οδηγός του ΙΧ και οι επιβαίνοντες σε αυτό δεν τραυματίστηκαν, αλλά το αυτοκίνητό τους υπέστη υλικές ζημιές.


«Μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε δύο τροχαία με αρκούδες -ευτυχώς όχι θανατηφόρα- στη Δυτική Μακεδονία και μάλιστα εκτός της Εγνατίας οδού», ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η υπεύθυνη Επικοινωνίας του «Αρκτούρου», Βάσω Πετρίδου.


Απηύθυνε δε, έκκληση προς τους οδηγούς να οδηγούν «προσεκτικά» και «με χαμηλές ταχύτητες» σε όλο το οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς-όπως είπε- τις μέρες αυτές επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή είναι αυξημένη λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών