KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ GAY ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ.


Σάλο στο ποδόσφαιρο προκαλεί ροζ σκάνδαλο με δημοσιογράφο και δύο ποδοσφαιριστές. Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος για τη διπλή ζωή των ποδοσφαιριστών σε τηλεοπτική συνέντευξη;
Χαμός στην Ιταλία όπου όλοι ψάχνονται ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές. Ο σάλος ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή οτι ανάμεσα στους εραστές τους ήταν και δύο ποδοσφαιριστές.
Ο δημοσιογράφος Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε ήταν καλεσμένος σε talk show για τους ομοφυλόφιλους και την άνιση μεταχείριση την οποία υφίστανται, οπότε η εξομολόγησή του ήταν ό,τι έπρεπε. «Είχα δύο πολύ όμορφες ιστορίες με ποδοσφαιριστές που δυστυχώς κατέληξαν σε ναυάγιο επειδή ήταν υποχρεωμένοι να κρατήσουν μυστική αυτή την αγάπη υπό τον φόβο των αποδυτηρίων, των οπαδών και των συναδέλφων τους», είπε χαρακτηριστικά ο 49χρονος δημοσιογράφος, αφήνοντας με το στόμα ανοικτό παρουσιαστές και τηλεθεατές.
Ο Παόνε μάλιστα φωτογράφισε τους ποδοσφαιριστές ως εξής: «Ο ένας εκ των δύο αγωνίζεται στο καμπιονάτο και ο άλλος σε μικρότερη κατηγορία, ενώ ο ένας έχει ψεύτικη σύζυγο και ο άλλος ψεύτικη αρραβωνιαστικιά».
Όλα τα «άπλυτα» βγήκαν στη φόρα και, ήδη, οι εικασίες για το ποιοί είναι οι gay ποδοσφαιριστές δίνουν και παίρνουν. Μαλλιά κουβάρια το έκανε το άθλημα ο Παόνε στην Ιταλία:
Ο ίδιος ο Παόνε πάντως, δεν έχει λόγο να αγχώνεται μιας και προ ετών είχε αποκαλύψει ότι τον ελκύουν σεξουαλικά τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, είναι bi βρε παιδί μου, πώς το λένε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών