KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

KOITAME STA MATIA.



Μία φωτογραφία στάθηκε αρκετή να συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που συνοδεύτηκε από το σλόγκαν «κοίταξε με στα μάτια... στα μάτια είπα», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κόσμου στο θέμα της αναπηρίας.

Η 35χρονη Tanja Kiewitz, που γεννήθηκε με ένα χέρι, δέχθηκε αμέσως την πρόταση που της έγινε από μία μη κυβερνητική οργάνωση να ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, κοιτώντας "στα μάτια" την κάμερα.


Το σλόγκαν της καμπάνιας είναι «Κοίταξε με στα μάτια... στα μάτια είπα» και η φωτογραφία της Tanja Kiewitz δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα των Βρυξελλών, ενώ πολλά καρτ ποστάλ μοιράστηκαν σε καφετέριες της χώρας.


Η διαφημιστική καμπάνια βοήθησε ιδιαίτερα την MKO, αφού στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσαν συγκέντρωσαν περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, 10% πάνω από το περσινό ποσό.


"Δεν δίστασα καθόλου να το κάνω, αλλά ήμουν λίγο νευρική που θα εμφανιζόμουν έτσι μπροστά σε ένα φωτογράφο. Δεν είμαι σεμνότυφη, αλλά το χέρι μου ήταν πάντοτε κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Οι φίλοι μου με στήριξαν πολύ και μετά από μερικά ποτήρια κρασί όλα πήγαν καλά", ανέφερε η Tanja Kiewitz.


Συνέχισε, επισημαίνοντας πως θα ήταν καλό άνθρωποι με αναπηρία να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται σε διαφημίσεις διαφόρων πραγμάτων. "Γιατί να μην είναι κάποιος με αναπηρία μοντέλο", διερωτήθηκε, τονίζοντας πως "θα έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε τόσα μοντέλα που είναι ίδια μεταξύ τους".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών