KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η PORNO-STAR ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.


Στον Θεό αποφάσισε να αφιερωθεί η διάσημη πορνοστάρ Τερέζα Σκοτ, η οποία από μοντέλο του Playboy και πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, πλέον γράφει χριστιανικά βιβλία. "Κάηκα από το πολύ σεξ" δηλώνει χαρακτηριστικά

Η Τερέζα Σκότ έκανε μια περιουσία ποζάροντας στο playboy και πρωταγωνιστώντας σε πορνό ταινίες. Μάλιστα οι ταινίες της είχαν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο

Η 32χρονη πλέον Τερέζα βαρέθηκε τα λεσβιακά παιχνίδια, τα τριολέ και τα βρόμικα λόγια και αποφάσισε πλέον να αφιερωθεί στο θεό.

Σύμφωνα με αποκλειστική της συνέντευξη στη Σαν η Τερέζα προσεύχεται νυχθημερόν και γράφει χριστιανικά βιβλία.

Ίσως είναι η μοναδική πορνό σταρ που κάνει τέτοια στροφή 180 μοιρών καθώς εκεί που λατρευόταν από λεγεώνες οπαδών της που ζητωκραύγαζαν όταν την έβλεπαν γυμνή, τώρα υπηρετεί το Θεό πίνοντας τσάι και τρώγοντας μπισκοτάκια σε Ευαγγελική εκκλησία.

"Δεν άντεχα άλλο, κάηκα από το πολύ σεξ" δηλώνει "Όσα χρόνια εργάστηκα στην πορνό βιομηχανία έκανα άστατη ζωή. Όλο πάρτι και ατελείωτο σεξ".

Σήμερα η Τερέζα αποφάσισε να σταματήσει καθώς όπως δηλώνει "ήθελα να γίνω ένας διαφορετικός άνθρωπος".

Η νεαρή ποτέ δεν ήταν ντροπαλή με τη κάμερα. "Στην πραγματικότητα ήμουν πολύ καλή σε αυτό που έκανα. Αισθανόμουν όμορφα χωρίς ρούχα."

Από τα 17 της η Τερέζα μπήκε στη πορνό βιομηχανία. Ήταν μια ελκυστική κοπέλα με καμπύλες που γύρισε όλο τον κόσμο και είχε πολλές σεξουαλικές εμπειρίες.

Όλα όμως έχουν ένα τέλος και η Τερέζα δυστυχώς για τους θαυμαστές της αφιερώθηκε στο θεό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών