KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

TOΛΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ .


Απορριπτική θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση που θα κάνει την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, στο Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο σύμβουλος Επικρατείας Ιωάννης Γράβαρης, σχετικά με τις αιτήσεις του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου για το χρέος του προς την εφορία ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο εισηγητής θα ζητήσει να απορριφθούν οι επτά αιτήσεις του τραγουδιστή με τις οποίες ζητάει να αναιρεθούν αντίστοιχες (επτά) αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με τις οποίες υποχρεούται να πληρώσει στην εφορία 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Γράβαρης θα τονίσει στην εισήγησή του ότι οι αποφάσεις του εφετείου της Αθήνας ερμηνεύουν σωστά την φορολογική νομοθεσία και για αυτό οι αιτήσεις αναιρέσεως του καλλιτέχνη θα πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες!

Το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ αντιπροσωπεύει πρόστιμα και προσαυξήσεις τα οποία επιβλήθηκαν στο Τ. Βοσκόπουλο μετά από φορολογικούς ελέγχους για την περίοδο 1993 - 1994. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν λόγω μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για αμοιβές που ελάμβανε από νυκτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών από δικαιώματα δισκογραφικών εταιρειών, λόγω απόκρυψης εισοδημάτων από ακίνητα, κ.λπ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών