KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΤΟ TWITTER.



Άνω κάτω έκανε το Twitter χθες ένας 17χρονος από τη Μελβούρνη, ο οποίος προσπαθούσε να βρει «τρύπες» στο σύστημα λειτουργίας του site. Και τα κατάφερε. Σαν αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες ταλαιπωρήθηκαν.

Επαγγελματίες χάκερ εκμεταλλεύτηκαν την ανακάλυψη του μαθητή και προκάλεσαν αναστάτωση στο σύστημα, αφού ένας ιός «χτύπησε» πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες του Twitter.

Ο Πιρς Ντέρλπιν, ο οποίος υπογράφει ως @zzap, δήλωσε ότι «τουίταρε» έναν κωδικό του mouseover του JavaScript, το οποίο δημιουργεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, όταν ο κέρσορας του ποντικού περνάει πάνω από το link.

Η ιδέα του, όμως, υιοθετήθηκε από τους χάκερ, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον κωδικό για να κατευθύνουν τους χρήστες σε πορνογραφικές σελίδες και δημιούργησαν τα λεγόμενα «worm tweets», που αναπαράγονταν κάθε φορά που ο χρήστης τα διάβαζε.

Θύμα του ιού ήταν και ο Λευκός Οίκος αλλά και η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Γκόρντον Μπράουν, που υποχρεώθηκαν να οδηγηθούν σε σελίδες πορνό.

«Το έκανα απλώς και μόνο για να καταλάβω αν και πώς λειτουργεί» είπε ο Πιρς, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στη Μελβούρνη.

"Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να προκαλέσει τέτοιο πανικό. Κατάλαβα πόσο εύκολο είναι κάνεις άνω-κάτω αυτά τα συστήματα. Και να φανταστεί κανείς πως φτάνουν ως το Λευκό Οίκο" πρόσθεσε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών