KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αν και πάμπλουτη, πέθανε από... πείναΗ Virginia Owen θέλησε να γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της όταν πήρε διαζύγιο έπειτα από 15 χρόνια από τον άντρα της. Πήρε μαζί της 200.000 λίρες και έφυγε για τη Δομινικανή Δημοκρατία προκειμένου να γλεντήσει και να αφήσει το παρελθόν πίσω της.

Πού να το φανταζόταν όμως ότι λίγο καιρό αργότερο θα κατέληγε άπορη και, στο τέλος, θα έχανε και τη ζωή της...
Ο άνθρωπος που διαδραματίζει ρόλο κλειδί στη σκοτεινή αυτή υπόθεση είναι ένας Σουηδός που γνώρισε την πλούσια διαζευγμένη στη Δομινικανή Δημοκρατία και συνδέθηκε ερωτικά μαζί της.

Η φωτογραφία που δείχνει την άτυχη γυναίκα λίγο πριν πεθάνει είναι σοκαριστική.

Αν και πάμπλουτη, πέθανε από... πείνα
Είχε καταντήσει σκιά του εαυτού της, δεν είχε να φάει και  όλη της η περιουσία είχε κάνει φτερά... Η οικογένειά της δε συμπεριλαμβάνεται στη διαθήκη της, αλλά ούτως ή άλλως δεν έμεινε τίποτε από τα περιουσιακά στοιχεία που είχε και πλέον κανείς δε μπορεί να βρει πού πήγαν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Σουηδό εραστή του θύματος αλλά αδυνατώντας να «δέσει» υπόθεση εις βάρος του τον άφησε ελεύθερο.

Η οικογένειά της ανησυχούσε εδώ και καιρό για την υγεία της και ο αδερφός της πήγε στο νησί για να τη δει. Εκεί αντίκρισε ένα αποκρουστικό θέαμα. Η αδερφή του βρισκόταν στο κατώφλι του θανάτου. Ήταν βρώμικη, μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς νερό ή φαγητό και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

Αμέσως τη μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου όμως η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε την επόμενη μέρα. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, πέθανε από ασιτία, ενώ παράλληλα έπασχε από καρκίνο στο συκώτι, κάτι που δεν είχε πει στην οικογένειά της…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών