KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ 22.000 ΣΕΤ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ.

Αποσύρονται 22.000 σετ ποτηριών γνωστών αναψυκτικών
undefined
Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ποτών, η Coca-Cola ανακοίνωσε την απόφαση της να  αποσύρει 22.000 σετ ποτηριών επειδή περιέχουν κάδμιο, μια καρκινογόνο ουσία, επισημαίνοντας όμως πως τα επίπεδα που ανιχνεύτηκαν δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Διευκρινίζεται επίσης πως ο όμιλος προχωρά στην απόσυρση των ποτηριών επειδή δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας που επιθυμεί.
«Πρόσφατοι έλεγχοι έδειξαν πως η βαφή στην εξωτερική επιφάνεια των ποτηριών περιέχει κάδμιο, αλλά τα χαμηλά επίπεδα που ανιχνεύτηκαν δεν είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια και την υγεία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.


Η Coca-Cola «δεν κάνει παραχωρήσεις στα θέματα ποιότητας και είναι πιθανόν καμιά φορά να αποσύρουμε προϊόντα μας από την αγορά λόγο ποιότητας ακόμα και αν δεν προκαλούν ανησυχίες για την ασφάλεια ή αν έχουμε νομική υποχρέωση να το κάνουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ζητώντας συγγνώμη από του πελάτες της.

Από τον περασμένο Μάρτιο πωλούνται τα 22.000 σετ ποτηριών  σε καταστήματα αλλά και μέσω Διαδικτύου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών