KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΕΜΕΙΝΕ 5 ΗΜΕΡΕς ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.


Έμεινε πέντε μέρες κλειδωμένη στην τουαλέτα!Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια που έζησε μια μοναχική ηλικιωμένη γυναίκα στην Ηλεία, που κλειδώθηκε κατά λάθος στην τουαλέτα του σπιτιού της. Πέρασε πέντε ολόκληρα 24ωρα πίνοντας μόνο νερό, ώσπου επιτέλους κάποιοι ανησύχησαν που δεν έδινε σημεία ζωής, την αναζήτησαν και την απελευθέρωσαν!
Η άτυχη 76χρονη, που ζει μόνη στο σπίτι της στην περιοχή του Επιτάλιου, πήγε να κάνει την σωματική της ανάγκη αλλά χωρίς να μπορεί να εξηγήσει πώς, η πόρτα «μάγκωσε» και παρά τις προσπάθειές της δεν κατάφερε να την ανοίξει για να βγει! Αν και φώναξε επανειλημμένα καλώντας σε βοήθεια, κανείς δεν την άκουγε κι έτσι υποχρεώθηκε να περάσει πέντε μερόνυχτα αποκλεισμένη, στο διάστημα των οποίων έπινε νερό από τη βρύση και κοιμόταν στη... μπανιέρα, φυσικά χωρίς ίχνος τροφής!
Εκείνος που ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει, ήταν ο ιερέας του χωριού, όπου ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύντομα, έφτασαν στο σπίτι αστυνομικοί οι οποίοι άνοιξαν την εξώπορτα με την βοήθεια κλειδαρά και, όταν μπήκαν στο σπίτι, άκουσαν την άτυχη γυναίκα να τους φωνάζει μέσα από το λουτρό! Έτσι, παραβίασαν την πόρτα και την ελευθέρωσαν. Η ηλικιωμένη διηγήθηκε την περιπέτειά της, αλλά αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της και απλώς… πεινούσε!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών