KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ.

undefined

Ένας Ταϊλανδός αξιωματικός της αστυνομίας και δύο γυναίκες αξιωματικοί διώκονται ποινικά για συνωμοσία με σκοπό το βιασμό μιας αστυνομικίνας, μετέδωσαν ΜΜΕ σήμερα Κυριακή.

Το θύμα κατηγόρησε τους συναδέλφους της ότι τη μέθυσαν την 14η Νοεμβρίου στην πόλη Γιάλα, 700 χλμ. νότια της Μπανγκόκ, και κατόπιν την παρέσυραν σε ένα διαμέρισμα όπου υπέστη ομαδικό βιασμό.

Σε βάρος του αντισυνταγματάρχη της αστυνομίας Σιουαπόνγκ Νγκερνιέμ ασκήθηκε δίωξη χθες Σάββατο για βιασμό, ενώ στην αντισυνταγματάρχη Σιουαράτ σάε Τονγκ και την υπαστυνόμο Νατράτα Τσουκάο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία με σκοπό το βιασμό.

Η αστυνομία αναζητά αρκετούς πολίτες, φίλους των αξιωματικών της αστυνομίας, που έλαβαν μέρος στην σεξουαλική κακοποίηση της αστυνομικού.

"Πρόκειται για αστυνομικούς που εκμεταλλεύτηκαν μια συνάδελφό τους και φίλη τους", δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Ταϊλάνδης Ουιτσεάν Ποτεφόσρι. "Είναι εντελώς ποταπό".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών