KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ.


undefined

Το μόριό του αποφάσισε να κόψει ένας άντρας από τις Φιλιππίνες προκειμένου να πείσει την εν διαστάσει σύζυγό του ότι της είναι πιστός.

Μάλιστα, αφού έκοψε το όργανο του, το τύλιξε σε εφημερίδα και το τοποθέτησε στο παράθυρο των γονιών της αγαπημένης του,  η οποία μένει εκεί μετά το χωρισμό τους.

«Για να μην με υποπτευθείς ξανά, ότι φλερτάρω με άλλες γυναίκες» της έγραψε. Το κομμένο όργανο, μεγέθους 7.5 εκατοστών βρίσκετε στα χέρια της αστυνομίας που κάλεσε ειδικό ταριχευτή ώστε να το διατηρήσουν σε μπουκάλι.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια ενώ σύμφωνα με τους γονείς της κοπέλας,  ο άνδρας ήταν ανίκανος να ζήσει την κόρη τους και τα δυο παιδιά αφού ήταν άνεργος για πολύ καιρό.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη περίπτωση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που κάποιος άντρας αποφασίζει να κόψει το γεννητικό του όργανο, και τα τρία περιστατικά έχουν λάβει μέρος στις Φιλιππίνες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών