KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

undefined

 Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε σήμερα για πρώτη φορά για το δράμα που εκτυλίχτηκε στην οικογένεια της πριν λίγες ήμερες και οδήγησε τον γιο της στα δικαστήρια, κατηγορούμενο για ξυλοδαρμό της κοπέλας του. Μίλησε ακόμη για το πως, το έμαθε αλλά και για το πώς αισθάνεται τώρα που έχει τελειώσει αυτή η ιστορία.
 «Ήμουν στο γραφείο μου, στο Μαρούσι όταν το έμαθα, και ταράχτηκα πολύ.» Τι απάντησε μόλις της το είπαν; «’Μάλλον λάθος κάνετε’ είπα, γιατί ο Γιώργος δεν είναι τέτοιος τύπος. Είναι πολύ ήρεμος και χαμηλών τόνων. Από το μικρό μου το γιο, τον Τάσο, ίσως το περίμενα, γιατί είναι πιο οξύθυμος. Έστειλα αμέσως ένα δικηγόρο και αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί-οικογενειακώς-την υπόθεση με ψυχραιμία. Ευτυχώς, το θέμα τελείωσε, αφού η κοπέλα- όπως και ο Γιώργος- απέσυρε τη μήνυση.» ειπε η Μοιραράκη βγάζοντας έναν αναστεναγμό ανακούφισης.
 Όσο για τα συναισθήματά της σήμερα; «Δεν έχω καμία κακία για την κοπέλα. Ούτε εγώ ούτε ο Γιώργος. Όμως, δεν μου προξενεί απορία γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι. Ήταν μια παρορμητική κίνηση. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Πιστεύω πως κι εκείνη αργότερα στη ζωή της. όταν το σκεφτεί, θα το μετανιώσει.», συνεχίζει ακάθεκτη η επιχειρηματίας προσπαθώντας να «βγάλει λάδι» τον γιόκα της.
Τέλος είπε πως: «Το μόνο όμως που ξέρω και που σκέφτομαι είναι πως η επωνυμία έχει το τίμημά της, κάτι που γνωρίζω καλά και πρέπει  να το δεχτώ με τα θετικά του και με τα αρνητικά του!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών